9.11.2011

Alkuun päästiin - ota meidät kiinni katsomalla tallenteet!

Järjestäjän silmin ja korvin päästiin aloittamaan Verpaali eilen webinaarilla hyvin. (Olisi kiva kuulla miten koitte asian te, jotka osallistuitte aloituswebinaariin, vaikka tämän artikkelin alareunasta kommentiksi.) Muutamat laittoivat siellä chattiin, että oppivat jo paljon; kiva kuulla. Entä muut ja muuten: esim. parannusehdotuksia webinaarijärjestelyihin?

Verkkotapaaminen tallennettiin kolmeen osaan, jotka tallenteet löydät blogin sivulta Webinaarit.
Jos et päässyt eiliseen tapaamiseen, tallenteet kannattaa katsoa. Yhteensä niitä on 40 min.

 • Editoin videoita vielä illalla ja sainkin nipistettyä pois useita turhia minuutteja, joita pakostakin aina live-tilanteessa syntyy. (Huomaan, että itsellä ainakin vielä paljon opittavaa mm. asioiden esittelyn selkeydessä! Omaa ääntäkään ei kiva kuunnella videolta. Kuulemani ohje, että "videolla liikkeiden ja puheen tulee olla rauhallista ja hallittua, muutoin syntyy levoton vaikutelma" pitää tosiaan paikkansa:)
 •  Yksi kohta, jonka esittelyn epäselvyyden vuoksi videolta poistin, oli seuraava: Pienryhmä saa työskentelyään varten käyttöönsä tätä varten luodun AC-huoneen. Huoneen tietoja ei voida laittaa tänne blogiin mutta tiedot saa ottamalla meihin yhteyttä sähköpostitse, ks. Tekijät. 
Muistathan, että vaikka tuntuisi, ettet osaa, tai moni asia tuntuu vieraalta, meillä on aikaa ja me kouluttajat (ja kaikki muutkin osallistujat) olemme täällä auttamassa, neuvomassa ja yhdessä oppimassa. Ensimmäisillä tehtävillä (oma blogi, pienryhmä) vasta aloitetaan harjoittelu. Sitä paitsi, vastaantulleet ongelmat ja hyvät kysymykset ne vasta parhaita oppimiseen ovatkin - hyödynnä myös sivua FAQ/UKK. Ja aina saa ottaa yhteyttä myös sähköpostilla, ks. Tekijät.

Kiitos kaikille - osallistujille ja toteuttajille - tähänastisesta
Oppiminen on alkanut!

Kuva: Image: 'Lupine Love' http://www.flickr.com/photos/28879181@N06/5795444884 

2 kommenttia:

 1. Hei!

  Hyvä, että verkkotapaaminen tallennettiin, mutta esim. blogiohjeet olisi voinut tiivistää tekemällä erillisen paketin. Nyt tallennuksessa on vielä paljon "tyhjää puhetta". Seuraavan kerran 9.12. joudun olemaan poissa, niin katsotaan sitten miten pärjään tallennusten avulla seuraavaa tehtävää ajatellen./Marika B

  VastaaPoista
 2. Hei,

  juu, en tiivistänyt eli editoinut Marjan blogiohjeistuksesta tehtyä tallennetta vaan se jäi alkuperäiseksi.

  Hyvä toive, yritetään ehtiä & jaksaa seuraavien webinaarien kanssa paremmin.

  - hanna

  VastaaPoista