21.2.2012

Mindmap-aiheisen ohjauswebinaarin ajat valittu

plenitude CC by khoraxis
Haimme ohjauswebinaariaikaa Doodlella osoitteessa www.doodle.com/ymgsudq5ztnwk7i9 ja sellaisia löytyi muutama
Jostain syystä oli ongelmia päästä yhdessä muokkaamaan Verpaalin Opet ja Opit -mindmappia. Nyt ainakin jotkut ovat sinne onneksi päässeet - hauskalta näyttää :D
 • Kyselin ongelman syytä palvelun tarjoajaltakin, joka sanoi, ettei ongelmaa pitäisi olla. 
 • Kokeilin toisella käyttäjätunnuksella: avasin mindmapin osoitteesta www.mindmeister.com/138320181/verpaalin-opit-ja-opet ja sitten alareunasta Mindmeister-logosta sisäänkirjautumiseen ja pääsin muokkaukseen!  Olisiko ollut joku väliaikainen ongelma? 
 • Oletteko yrittäneet uudelleen?

4 kommenttia:

 1. Rykäisenpä kysymykseni tähän, kun en parempaakaan paikkaa keksi: ;) Ei kyllä liity aiheeseen.

  Skypeä käyttöön ottaessamme heräsi kysymys onko se parempi kuin Mese ja miksi. Voiko Mesessä jakaa esim. näytön kuten Skypessä? Mese tulee usein jo koneen mukana, joten ei vaadi välttämättä latausta.

  Onneksi ei ole tämä Skype, sillä minusta näkyisi varmaan pelkkä punainen flunssanenä!

  Päivi Hoo

  VastaaPoista
 2. Mä en oikein tiedä, onko jompikumpi parempi, Skypessä on enemmän toimintoja, mun mielestäni Mesessä ei ole näytön jakamista, mutta toisaalta se on aika hyvä ja nopea kuvien jakaja. Mun mielestäni "hyvyyden" tai "huonouden" ratkaisee käyttäjät, eli sitä käytän, mitä asiakkaat suosivat. Kummassakin palvelussa hyvät puolensa. Skypen jakamistoiminto tökkii usein, eli ei sekään ihan mikään autuaaksi tekevä juttu ole. Must kandee valita se, mitä enemmistö käyttää - yksilöohjauksissa mä saatan käyttää useita kanavia samanaikaisesti, käyttäkööt kukin, mikä on tuttu (jos mahdollista).

  Marja A.

  VastaaPoista
 3. Kiitos taas nopeasta vastauksesta!
  päivi Hoo

  VastaaPoista
 4. Mulla on ollut myös hankaluuksia päästä MindMeisterin Opit ja opet -karttaan, vaikka olen ollut käyttäjä jo pitkään. Kun kirjaudun sisään, en vielä pääse muokkaustilaan. Ongelma ratkeaa, kun klikkaan näytön alareunan MindMeister-logoa, ja menen uudelleen sisään Opit ja opet -karttaan, tällöin uudien haarakkeiden lisääminen onnistuu. En tiedä, onko muilla ollut sama ongelma?

  VastaaPoista