2.3.2012

Kevät lähestyy ja sen myötä Verpaalin päätöswebinaari ... :)

Verpaali lähenee loppuaan ja päätöswebinaari on 8.3. kello 15-17 tutussa osoitteessa  http://connect.lpt.fi/opening (kahvitauko 10 min. välissä). Tervetuloa joukolla mukaan keskustelemaan!
photo   © 2007   emmma peel , Flickr
Viimeisessä webinaarissa teemme pienryhmäkierroksen kommentoimalla viimeistä tehtävää (4) ja kuulemme kokemuksia mindmap-sovelluksista. Monet ovat jo vieneetkin blogeihinsa hienoja mindmap-pohdintoja (ja muutkin ajatelmat kelpaavat :)) - vielä ehtii mukaan!

Verpaalin osallistujat ja ohjaajat pohtivat ja kommentoivat myös koko koulutusta. Oliko Verpaali yhteisöllinen vai yksilöllinen kokemus? Kyettiinkö opittua soveltamaan käytännön työssä? Millainen haaste ja voimavara yhteisöllinen / yksilöllinen verkko-oppiminen on pedagogiikan näkökulmasta?

Jokaisella osallistujalla on mahdollisuus henkilökohtaiseen palautteeseen (antaa ja saada) ja koulutuksesta voi halutessaan saada myös todistuksen. Kyselemme toiveitasi webinaarissa lomakkeilla, keskustelemalla ja chatissa.

Verpaali ja Opening ovat päättymässä, miten jatkuu oppiminen J?


Näkemisiin,
aurinkoisin terveisin Säde, Hanna ja Marja vahvistettuna Maijalla


PS. Tässä vielä linkki Hannan kokoamaan muistioon, jossa kaikkien blogiosoitteet kurkistelua varten (jos sinun blogiosoitteesi puuttuu, lisääthän sen tänne <3!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti